Quinta da Vigia appartementen

Quinta da Vigia appartementen: 

Hmmm wat ruik ik? Heerlijke geuren lokken me steeds weer een andere kant op. Net stond ik bij een kraampje om Portugese geitenkaas te proeven en nu loopt het water me in de mond als ik een stuk queijada met karamel  in mijn handen gestopt krijg. Wat is het genieten op de markt van Sintra!

Met een mand vol lekkers stap ik niet veel later mijn huurauto in. Ik heb genoeg bij me voor een picknick. Maar waar? Na kort ritje doemt ineens een prachtige baai met een fijn strandje voor me op. En in mijn ooghoek zie ik leuk gekleurde appartementen. Dit wordt mijn plekje! Als ik mijn kleedje op het strand uitspreid, blijven de appartementen mijn aandacht trekken. Ze hebben ieder een balkonnetje en het zwembad glinstert in de zon. Daar wil ik wel wat nachtjes doorbrengen. Dan zou ik iedere ochtend naar de zee kunnen wandelen. Beter kan het niet!

Overige reis informatie

Portugal

Colares

Costa de Lisboa