Casas las Mayoralas

Casas las Mayoralas: 

Zodra je de poorten van Casas Las Mayoralas binnenloopt, word je verrast door de echte Spaanse schoonheid. Met sommige mensen klikt het gewoon, zoals met Antionio Pastor, één van de eigenaren van Casas las Mayoralas. We zitten bij het restaurant en vandaag neemt hij me mee voor hét Andalusie-gevoel. ‘Je zult het zien, proeven en ervaren’, had hij gezegd. We begonnen de dag bij zijn huisjes. De vrijstaande bungalows zijn ingericht in authentiek Spaanse sferen: de zonnige kleuren, het donkere hout, de open haard. Buiten prijken de ligstoelen, het privézwembad schitterde in de zon en het glooiende landschap stond garant voor vele uren turen. ‘Kom’, Antionio staat op en rustig lopen we naar het Vinuela meer. ‘Wat een prachtige natuur in mijn achtertuin’, zucht ik. De zon zakt langzaam weg aan het einde van het meer. Andalusië blijft me verbazen. Wat zou de dag van morgen brengen? Ik glimlach en nee, ik heb geen verwachtingen.

Overige reis informatie

Spanje

Periana

Andalusië