Cuevas al Jatib

Cuevas al Jatib: 

Toen ik mijn verblijf in de grotwoningen van Al Jatib boekte, was ik nog niet overtuigd van de charme van de accommodatie. Slapen in een grot: zou dat geen claustrofobische, vochtige en spookachtige ervaring worden? Ik had me niet erger kunnen vergissen! De appartementen in de heuvels van het prachtige Granada zijn licht, ruim en zeer schoon. Ik vind het een sprookjesachtig geheel: de schattige witte huisjes die in de rotswanden zijn uitgehakt en daardoor zoveel authentieke details hebben. En natuurlijk is er ook een prachtig zwembad. Eigenaar Luc Compoit lacht om mijn enthousiasme aan het einde van mijn eerste dag. “Vergeet niet om onze hamam en het Arabische theehuis te bezoeken”, tipt hij nog. Wat een unieke plek. Geen spoken maar sprookjes!

Overige reis informatie

Spanje

Baza

Andalusië